Pačiulių eterinis aliejus. 5 ml, 10 ml, 15 ml Siunčiama tiesiai iš gamintojo "Best Natures Cosmetic", KANADA

Pirmas parašykite komentarą

Sign up for price alert

Prieinamumas: Turima

Prekės pavadinimas Kaina Kiekis
Pačiulių eterinis aliejus. 10 ml Siunčiama tiesiai iš gamintojo "Best Natures Cosmetic", KANADA
5,00 €
Pačiulių eterinis aliejus. 15 ml Siunčiama tiesiai iš gamintojo "Best Natures Cosmetic", KANADA
8,00 €
Pačiulių eterinis aliejus. 5 ml Siunčiama tiesiai iš gamintojo "Best Natures Cosmetic", KANADA
3,00 €
ARBA

Trumpa apžvalga

Pačiulių eterinis aliejus išgaunamas iš lapų garų distiliavimo būdu. Aliejus tirštas, tamsiai rudas, neretai turi švelniai žalią atspalvį. Kvapas aštrus, aitrus, ilgai išliekantis. Nuo neatmenamų laikų vartojamas kinų, japonų ir malajų medicinoje kaip stimuliuojanti, tonizuojanti, antiseptinė, karštį mažinanti priemonė, tinka gydyti įgėlus gyvatei, nuodingiesiems vabzdžiams. Pačiulių aliejus saugo nuo grybelių sukeliamų ligų, bei turi ląsteles atkuriančių savybių. Tinka aknei, sutrūkinėjusia odai, tam tikrų tipų egzemai, grybelinėms infekcijoms, alergijai ir pleiskanojimui gydyti. Turi skysčių susilaikymą mažinančių savybių, tinka nutukimui, celiulitui gydyti. Aliejus padeda gydyti visas depresijos formas, nerimą ir su stresu susijusias būsenas. Dedamas į vabzdžius atbaidančius preparatus.

Pačiulių eterinis aliejus. 5 ml, 10 ml, 15 ml Siunčiama tiesiai iš gamintojo "Best Natures Cosmetic", KANADA

Norint matyti visą nuotrauką du kart spragtelkite ant jos

Mažinti
Didinti

Daugiau nuotraukų

Papildoma informacija

Aprašymas

Pačiulių eterinis aliejus išgaunamas iš lapų garų distiliavimo būdu. Aliejus tirštas, tamsiai rudas, neretai turi švelniai žalią atspalvį. Kvapas aštrus, aitrus, ilgai išliekantis.

Nuo neatmenamų laikų vartojamas kinų, japonų ir malajų medicinoje kaip stimuliuojanti, tonizuojanti, antiseptinė, karštį mažinanti priemonė, tinka gydyti įgėlus gyvatei, nuodingiesiems vabzdžiams.

Pačiulių aliejus saugo nuo grybelių sukeliamų ligų, bei turi ląsteles atkuriančių savybių.

Tinka aknei, sutrūkinėjusia odai, tam tikrų tipų egzemai, grybelinėms infekcijoms, alergijai ir pleiskanojimui gydyti.

Turi skysčių susilaikymą mažinančių savybių, tinka nutukimui, celiulitui gydyti.

Aliejus padeda gydyti visas depresijos formas, nerimą ir su stresu susijusias būsenas.

Dedamas į vabzdžius atbaidančius preparatus.

Kiekis 1 vnt.
Naudojimas

Naudojamas kosmetikos priemonių gamybai ir kaip aromaterapinė priemonė buityje.

Konsistencija: tiršta

Nata: žemutinė (bazinė)

Kvapo stiprumas: vidutinis

Tinka mišiniuose su: Santalu, Bergamote, Kedru, Rože, Apelsinu, Mira

Ingredients Patchouli Essential Oil (Dark) ( Pogostemon Cablin )
Kilmės šalis Indonezija
Kodas 00803

Elementai

Pačiulių eterinis aliejus išgaunamas iš lapų garų distiliavimo būdu. Aliejus tirštas, tamsiai rudas, neretai turi švelniai žalią atspalvį. Kvapas aštrus, aitrus, ilgai išliekantis.

Nuo neatmenamų laikų vartojamas kinų, japonų ir malajų medicinoje kaip stimuliuojanti, tonizuojanti, antiseptinė, karštį mažinanti priemonė, tinka gydyti įgėlus gyvatei, nuodingiesiems vabzdžiams.

Pačiulių aliejus saugo nuo grybelių sukeliamų ligų, bei turi ląsteles atkuriančių savybių.

Tinka aknei, sutrūkinėjusia odai, tam tikrų tipų egzemai, grybelinėms infekcijoms, alergijai ir pleiskanojimui gydyti.

Turi skysčių susilaikymą mažinančių savybių, tinka nutukimui, celiulitui gydyti.

Aliejus padeda gydyti visas depresijos formas, nerimą ir su stresu susijusias būsenas.

Dedamas į vabzdžius atbaidančius preparatus.

Prekės žymės

Naudokite tarpus atskirti. Naudokite kabutes (') frazėms.