Nerolio eterinis aliejus. 5 ml, 10 ml, 15 ml Siunčiama tiesiai iš gamintojo "Best Natures Cosmetic", KANADA

Pirmas parašykite komentarą

Sign up for price alert

Prieinamumas: Turima

Prekės pavadinimas Kaina Kiekis
Nerolio eterinis aliejus. 15 ml Siunčiama tiesiai iš gamintojo "Best Natures Cosmetic", KANADA
50,00 €
Nerolio eterinis aliejus. 5 ml Siunčiama tiesiai iš gamintojo "Best Natures Cosmetic", KANADA
18,00 €
Nerolio eterinis aliejus. 10 ml Siunčiama tiesiai iš gamintojo "Best Natures Cosmetic", KANADA
30,00 €
ARBA

Trumpa apžvalga

Šis aliejus išgautas iš žiedų garų distiliavimo būdu. Aliejus tirštas, tamsiai rudos spalvos, kvapas saldžiarūgštis. Tai antidepresantas, antiseptikas, afrodiziakas, švelniai skausmą malšinanti priemonė. Nerolis padeda įveikti nerimą. Nerolis ypač veiksminga odos priežiūros priemonė, turi ypatingų savybių, stimuliuojančių naujų ląstelių augimą, atjaunina odą. Šis aliejus tinka visų tipų odai, tačiau labiausiai sausai ir jautriai. Nerolio aliejus turi savybe subalansuoti riebalų pusiausvyra, turi poras sutraukiančių savybių. Tinka aknei gydyti. Stiprina kapiliarų sieneles. Galima naudoti gaminant prevencines, apsaugines priemones nuo strijų, išsiplėtusioms venoms prižiūrėti. Malšina mėšlungį, atpalaiduoja raumenis.

Nerolio eterinis aliejus. 5 ml, 10 ml, 15 ml Siunčiama tiesiai iš gamintojo "Best Natures Cosmetic", KANADA

Norint matyti visą nuotrauką du kart spragtelkite ant jos

Mažinti
Didinti

Daugiau nuotraukų

Papildoma informacija

Aprašymas

Šis aliejus išgautas iš žiedų garų distiliavimo būdu. Aliejus tirštas, tamsiai rudos spalvos, kvapas saldžiarūgštis.

Tai antidepresantas, antiseptikas, afrodiziakas, švelniai skausmą malšinanti priemonė.

Nerolis padeda įveikti nerimą.

Nerolis ypač veiksminga odos priežiūros priemonė, turi ypatingų savybių, stimuliuojančių naujų ląstelių augimą, atjaunina odą.

Šis aliejus tinka visų tipų odai, tačiau labiausiai sausai ir jautriai.

Nerolio aliejus turi savybe subalansuoti riebalų pusiausvyra, turi poras sutraukiančių savybių. Tinka aknei gydyti.

Stiprina kapiliarų sieneles.

Galima naudoti gaminant prevencines, apsaugines priemones nuo strijų, išsiplėtusioms venoms prižiūrėti.

Malšina mėšlungį, atpalaiduoja raumenis.

Kiekis 1 vnt.
Naudojimas

Naudojamas kosmetikos priemonių gamybai ir kaip aromaterapinė priemonė buityje.

Konsistencija: vidutinė

Nata: vidurinė

Kvapo stiprumas: stiprus

Tinka mišiniuose su: Levanda, Citrina, Kvapiuoju šalavu, Mira ir prieskoniniais eteriniais aliejais.

Ingredients Neroli Essential Oil ( Citrus aurantium amara )
Kilmės šalis Italija
Kodas 00800

Elementai

Šis aliejus išgautas iš žiedų garų distiliavimo būdu. Aliejus tirštas, tamsiai rudos spalvos, kvapas saldžiarūgštis.

Tai antidepresantas, antiseptikas, afrodiziakas, švelniai skausmą malšinanti priemonė.

Nerolis padeda įveikti nerimą.

Nerolis ypač veiksminga odos priežiūros priemonė, turi ypatingų savybių, stimuliuojančių naujų ląstelių augimą, atjaunina odą.

Šis aliejus tinka visų tipų odai, tačiau labiausiai sausai ir jautriai.

Nerolio aliejus turi savybe subalansuoti riebalų pusiausvyra, turi poras sutraukiančių savybių. Tinka aknei gydyti.

Stiprina kapiliarų sieneles.

Galima naudoti gaminant prevencines, apsaugines priemones nuo strijų, išsiplėtusioms venoms prižiūrėti.

Malšina mėšlungį, atpalaiduoja raumenis.

Prekės žymės

Naudokite tarpus atskirti. Naudokite kabutes (') frazėms.