Kedrų eterinis aliejus. 5 ml, 10ml, 15 ml Siunčiama tiesiai iš gamintojo "Best Natures Cosmetic", KANADA

Pirmas parašykite komentarą

Sign up for price alert

Prieinamumas: Turima

Prekės pavadinimas Kaina Kiekis
Kedrų eterinis aliejus. 5ml Siunčiama tiesiai iš gamintojo "Best Natures Cosmetic", KANADA
3,00 €
Kedrų eterinis aliejus. 10ml Siunčiama tiesiai iš gamintojo "Best Natures Cosmetic", KANADA
5,00 €
Kedrų eterinis aliejus. 15 ml Siunčiama tiesiai iš gamintojo "Best Natures Cosmetic", KANADA
8,00 €
ARBA

Trumpa apžvalga

Kedrų eterinis aliejus išgaunamas garų distiliavimo būdu. Gelsvos spalvos, gana klampus, nes jame daug eterinio aliejaus. Mediena buvo naudojama statybose, iš jos gamindavo sandėliavimo dėžes, nes medienos kvapas atbaidydavo termitus ir kitus vagzdžius kenkėjus. Ypač tinka smilkalams. švelnaus medienos kvapo. Kedrų aliejus plačiai naudojamas medicinos, kosmetikos ir kvapų pramonėje. Kedrų aliejus turi stiprų antiseptinį poveikį, labai naudingas gydant bronchitą. Odos priežiūroje naudojama, kaip priemonė turinti silpna sutraukiamąjį, antiseptinį poveikį, puikiai tinka gydant acnę, dermatitą. Dėl savo vyriško kvapo ir antiseptinių, sutraukenčiųjų savybių jis dedamas į vyrams, vaikinams skirtas priemones nuo spuogų, bei losjonus po skutimosi. Jis tonizuoja ir stimuliuoja visą kūną, tuo pat metu nuima stresą ir įtampą.

Kedrų eterinis aliejus. 5 ml, 10ml, 15 ml Siunčiama tiesiai iš gamintojo "Best Natures Cosmetic", KANADA

Norint matyti visą nuotrauką du kart spragtelkite ant jos

Mažinti
Didinti

Daugiau nuotraukų

Papildoma informacija

Aprašymas

Kedrų eterinis aliejus išgaunamas garų distiliavimo būdu. Gelsvos spalvos, gana klampus, nes jame daug eterinio aliejaus.

Mediena buvo naudojama statybose, iš jos gamindavo sandėliavimo dėžes, nes medienos kvapas atbaidydavo termitus ir kitus vagzdžius kenkėjus. Ypač tinka smilkalams. švelnaus medienos kvapo.

Kedrų aliejus plačiai naudojamas medicinos, kosmetikos ir kvapų pramonėje.

Kedrų aliejus turi stiprų antiseptinį poveikį, labai naudingas gydant bronchitą.

Odos priežiūroje naudojama, kaip priemonė turinti silpna sutraukiamąjį, antiseptinį poveikį, puikiai tinka gydant acnę, dermatitą.

Dėl savo vyriško kvapo ir antiseptinių, sutraukenčiųjų savybių jis dedamas į vyrams, vaikinams skirtas priemones nuo spuogų, bei losjonus po skutimosi.

Jis tonizuoja ir stimuliuoja visą kūną, tuo pat metu nuima stresą ir įtampą.

Kiekis 1 vnt
Naudojimas

Naudojamas kosmetikos priemonių gamybai ir kaip aromaterapinė priemonė buityje.

Konsistencija: skysta

Nata: vidurinė

Kvapo stiprumas: stiprus

Tinka mišiniuose su: Bergamote, Kiparisu, Kininis cinamonas, Jazminas, Kadagys, Nerolis, Bosvelijomis, Kvapiuoju šalaviju, Rozmarinu, Ylang-ylang.

Ingredients Cedarwood Essential Oil (Atlas) ( Cedrus atlantica )
Kilmės šalis JAV
Kodas 00755

Elementai

Kedrų eterinis aliejus išgaunamas garų distiliavimo būdu. Gelsvos spalvos, gana klampus, nes jame daug eterinio aliejaus.

Mediena buvo naudojama statybose, iš jos gamindavo sandėliavimo dėžes, nes medienos kvapas atbaidydavo termitus ir kitus vagzdžius kenkėjus. Ypač tinka smilkalams. švelnaus medienos kvapo.

Kedrų aliejus plačiai naudojamas medicinos, kosmetikos ir kvapų pramonėje.

Kedrų aliejus turi stiprų antiseptinį poveikį, labai naudingas gydant bronchitą.

Odos priežiūroje naudojama, kaip priemonė turinti silpna sutraukiamąjį, antiseptinį poveikį, puikiai tinka gydant acnę, dermatitą.

Dėl savo vyriško kvapo ir antiseptinių, sutraukenčiųjų savybių jis dedamas į vyrams, vaikinams skirtas priemones nuo spuogų, bei losjonus po skutimosi.

Jis tonizuoja ir stimuliuoja visą kūną, tuo pat metu nuima stresą ir įtampą.

Prekės žymės

Naudokite tarpus atskirti. Naudokite kabutes (') frazėms.