Kanangų - Ylang Ylang ( kvapiųjų ) eterinis aliejus 5 ml, 10 ml, 15 ml Siunčiama tiesiai iš gamintojo "Best Natures Cosmetic", KANADA

Pirmas parašykite komentarą

Sign up for price alert

Prieinamumas: Turima

Prekės pavadinimas Kaina Kiekis
Kanangų - Ylang Ylang ( kvapiųjų ) eterinis aliejus. 15 ml Siunčiama tiesiai iš gamintojo "Best Natures Cosmetic", KANADA
20,00 €
Kanangų - Ylang Ylang ( kvapiųjų ) eterinis aliejus. 5 ml Siunčiama tiesiai iš gamintojo "Best Natures Cosmetic", KANADA
9,00 €
Kanangų - Ylang Ylang ( kvapiųjų ) eterinis aliejus. 10 ml Siunčiama tiesiai iš gamintojo "Best Natures Cosmetic", KANADA
15,00 €
ARBA

Trumpa apžvalga

Šis kvapiųjų kanangų eterinis aliejus išgautas iš geltonžiedžių kanagų, garų distiliavimo proceso pradžioje. Yra aukščiausios rūšies, gelsvos spalvos, saldaus, ryškaus kvapo. Kanagų aliejaus vienas iš aliejų mažinančių kraujospūdį, turi gebėjimą sulėtinti per dažną kvėpavimą ir širdies plakimą. Kanangų aliejus reguliuoja odos riebalų išsiskyrimą ir todėl tinka tiek sausai, tiek riebiai odai. Šis aliejus jau Viktorijos laikais buvo vertinamas, kaip tonizuojanti galvos odą priemonė. Jį dėdavo į visas plaukų priežiūros priemones. Kanangų aliejus pasižymi raminamomis ir atpalaiduojančiomis savybėmis, šalina liūdesį, sukelia lytinį potraukį. Šis aliejus plačiai naudojamas kosmetikos priemonių ir kepalų gamyboje.

Kanangų - Ylang Ylang ( kvapiųjų ) eterinis aliejus 5 ml, 10 ml, 15 ml Siunčiama tiesiai iš gamintojo "Best Natures Cosmetic", KANADA

Norint matyti visą nuotrauką du kart spragtelkite ant jos

Mažinti
Didinti

Daugiau nuotraukų

Papildoma informacija

Aprašymas

Šis kvapiųjų kanangų eterinis aliejus išgautas iš geltonžiedžių kanagų, garų distiliavimo proceso pradžioje. Yra aukščiausios rūšies, gelsvos spalvos, saldaus, ryškaus kvapo.

Kanagų aliejaus vienas iš aliejų mažinančių kraujospūdį, turi gebėjimą sulėtinti per dažną kvėpavimą ir širdies plakimą.

Kanangų aliejus reguliuoja odos riebalų išsiskyrimą ir todėl tinka tiek sausai, tiek riebiai odai.

Šis aliejus jau Viktorijos laikais buvo vertinamas, kaip tonizuojanti galvos odą priemonė. Jį dėdavo į visas plaukų priežiūros priemones.

Kanangų aliejus pasižymi raminamomis ir atpalaiduojančiomis savybėmis, šalina liūdesį, sukelia lytinį potraukį.

Šis aliejus plačiai naudojamas kosmetikos priemonių ir kepalų gamyboje.

Kiekis 1 vnt
Naudojimas

Naudojamas kosmetikos priemonių gamybai ir kaip aromaterapinė priemonė buityje.

Konsistencija: skysta

Nata: žemutinė ( bazinė )

Kvapo stiptumas: vidutinis

Tinka mišiniuose su: Bergamote, Citrina, Greipfruti, Levanda, Neroliu, Santalu.

Ingredients Ylang Ylang Essential Oil (#1) ( Cananga Odorata )
Kilmės šalis Madagaskaras
Kodas 00758

Elementai

Šis kvapiųjų kanangų eterinis aliejus išgautas iš geltonžiedžių kanagų, garų distiliavimo proceso pradžioje. Yra aukščiausios rūšies, gelsvos spalvos, saldaus, ryškaus kvapo.

Kanagų aliejaus vienas iš aliejų mažinančių kraujospūdį, turi gebėjimą sulėtinti per dažną kvėpavimą ir širdies plakimą.

Kanangų aliejus reguliuoja odos riebalų išsiskyrimą ir todėl tinka tiek sausai, tiek riebiai odai.

Šis aliejus jau Viktorijos laikais buvo vertinamas, kaip tonizuojanti galvos odą priemonė. Jį dėdavo į visas plaukų priežiūros priemones.

Kanangų aliejus pasižymi raminamomis ir atpalaiduojančiomis savybėmis, šalina liūdesį, sukelia lytinį potraukį.

Šis aliejus plačiai naudojamas kosmetikos priemonių ir kepalų gamyboje.

Prekės žymės

Naudokite tarpus atskirti. Naudokite kabutes (') frazėms.