Degmedžių (Amyrių) laukinių eterinis aliejus 5 ml, 10 ml, 15 ml Siunčiama tiesiai iš gamintojo "Best Natures Cosmetic", KANADA

Pirmas parašykite komentarą

Sign up for price alert

Prieinamumas: Turima

Prekės pavadinimas Kaina Kiekis
Degmedžių (Amyrių) laukinių eterinis aliejus 5 ml Siunčiama tiesiai iš gamintojo "Best Natures Cosmetic", KANADA
5,00 €
Degmedžių (Amyrių) laukinių eterinis aliejus 10 ml Siunčiama tiesiai iš gamintojo "Best Natures Cosmetic", KANADA
7,00 €
Degmedžių (Amyrių) laukinių eterinis aliejus 15 ml Siunčiama tiesiai iš gamintojo "Best Natures Cosmetic", KANADA
10,00 €
ARBA

Trumpa apžvalga

Amyrių eterinis aliejus yra distiliuojamas garais iš Amyrio medžio ir šakelių arba dar vadinamo Degmedžio. Jamaikoje ir Haityje šias šakeles naudoja kaip deglus, nes medienoje labai daug eterinio aliejaus. Jis taip pat vadinamas Rytų Indijos Santalu. Amyris yra antiseptikas, emoliantas, turi minkštinančių, paburkimus mažinančių, raumenis atpalaiduojančių, raminančių savybių. Naudingas nuraminti ir minkštinti sausą, sudirgusią odą. Naudojamas į masažo aliejus arba vonias. Gali atpalaiduoti skaudamus ir pavargusius raumenis. Garinamas jis gali nuraminti protą ir yra dažnai naudojama meditaciniuose mišiniuose. Naudojamas kaip kvepalų fiksatorius..

Degmedžių (Amyrių) laukinių eterinis aliejus 5 ml, 10 ml, 15 ml Siunčiama tiesiai iš gamintojo "Best Natures Cosmetic", KANADA

Norint matyti visą nuotrauką du kart spragtelkite ant jos

Mažinti
Didinti

Daugiau nuotraukų

Papildoma informacija

Aprašymas

Amyrių eterinis aliejus yra distiliuojamas garais iš Amyrio medžio ir šakelių arba dar vadinamo Degmedžio. Jamaikoje ir Haityje šias šakeles naudoja kaip deglus, nes medienoje labai daug eterinio aliejaus. Jis taip pat vadinamas Rytų Indijos Santalu. Amyris yra antiseptikas, emoliantas, turi minkštinančių, paburkimus mažinančių, raumenis atpalaiduojančių, raminančių savybių. Naudingas nuraminti ir minkštinti sausą, sudirgusią odą. Naudojamas į masažo aliejus arba vonias. Gali atpalaiduoti skaudamus ir pavargusius raumenis. Garinamas jis gali nuraminti protą ir yra dažnai naudojama meditaciniuose mišiniuose. Naudojamas kaip kvepalų fiksatorius..

Kiekis 1 vnt.
Naudojimas

Voniai (kartu su emoliantu), inhaliatoriui, garinėje lempoje, masažui, oro gaivikliams, inhaliavimui garais. Naudojimas praskiestas - 50:50 (viena dalis eterinis aliejus: viena dalis aliejaus nešiklis). Keliais lašais (2-4) išmasažuokite drėgną kūną nuo kulkšnių iki riešų. Galima tiesiog įkvėpti. Ramina ir maitina į širdies čakrą.

Konsistencija: vidutinė Nata: vidurinė Kvapo stiprumas: vidutinis Tinka mišiniuose su: Levanda, Citrinžole, Kedru, Jazminu, Rože, YlangYlang, Imbieru

Ingredients Amyris Balsamifera
Kilmės šalis Haiti
Kodas 0721

Elementai

Amyrių eterinis aliejus yra distiliuojamas garais iš Amyrio medžio ir šakelių arba dar vadinamo Degmedžio. Jamaikoje ir Haityje šias šakeles naudoja kaip deglus, nes medienoje labai daug eterinio aliejaus. Jis taip pat vadinamas Rytų Indijos Santalu. Amyris yra antiseptikas, emoliantas, turi minkštinančių, paburkimus mažinančių, raumenis atpalaiduojančių, raminančių savybių. Naudingas nuraminti ir minkštinti sausą, sudirgusią odą. Naudojamas į masažo aliejus arba vonias. Gali atpalaiduoti skaudamus ir pavargusius raumenis. Garinamas jis gali nuraminti protą ir yra dažnai naudojama meditaciniuose mišiniuose. Naudojamas kaip kvepalų fiksatorius..

Prekės žymės

Naudokite tarpus atskirti. Naudokite kabutes (') frazėms.