Čili sėklų eterinis aliejus 5 ml, 10 ml, 15 ml Siunčiama tiesiai iš gamintojo "Best Natures Cosmetic", KANADA

Pirmas parašykite komentarą

Sign up for price alert

Prieinamumas: Turima

Prekės pavadinimas Kaina Kiekis
Čili sėklų eterinis aliejus 5 ml Siunčiama tiesiai iš gamintojo "Best Natures Cosmetic", KANADA
3,00 €
Čili sėklų eterinis aliejus 10 ml Siunčiama tiesiai iš gamintojo "Best Natures Cosmetic", KANADA
5,00 €
Čili sėklų eterinis aliejus 15 ml Siunčiama tiesiai iš gamintojo "Best Natures Cosmetic", KANADA
7,00 €
ARBA

Trumpa apžvalga

Čili sėklų eterinis aliejus išgaunamas garų distiliacijos būdu iš Aitriosios Paprikos sėklų. Eterinis aliejus yra pusiau klampus, tamsiai raudonos spalvos. Jis turi nuostabų gydomųjų savybių, įskaitant gebėjimo skatinti kraujotaką, todėl ypač naudingas gydant žaizdas, skatina plaukų augimą, pateikdamas gyvybiškai maistinių medžiagų į galvos odą.

Čili sėklų eterinis aliejus 5 ml, 10 ml, 15 ml Siunčiama tiesiai iš gamintojo "Best Natures Cosmetic", KANADA

Norint matyti visą nuotrauką du kart spragtelkite ant jos

Mažinti
Didinti

Daugiau nuotraukų

Papildoma informacija

Aprašymas

Čili sėklų eterinis aliejus išgaunamas garų distiliacijos būdu iš Aitriosios Paprikos sėklų. Eterinis aliejus yra pusiau klampus, tamsiai raudonos spalvos. Jis turi nuostabų gydomųjų savybių, įskaitant gebėjimo skatinti kraujotaką, todėl ypač naudingas gydant žaizdas, skatina plaukų augimą, pateikdamas gyvybiškai maistinių medžiagų į galvos odą.

Kiekis 1 vnt
Naudojimas

Voniai (kartu su emoliantu), inhaliatoriui, garinėje lempoje, masažui, oro gaivikliams, inhaliavimui garais. Naudojimas praskiestas - 50:50 (viena dalis eterinis aliejus: viena dalis aliejaus nešiklis). Keliais lašais (2-4) išmasažuokite drėgną kūną nuo kulkšnių iki riešų. Galima tiesiog įkvėpti.

Ingredients Capsicum Annum
Kilmės šalis Kanada
Kodas 00745

Elementai

Čili sėklų eterinis aliejus išgaunamas garų distiliacijos būdu iš Aitriosios Paprikos sėklų. Eterinis aliejus yra pusiau klampus, tamsiai raudonos spalvos. Jis turi nuostabų gydomųjų savybių, įskaitant gebėjimo skatinti kraujotaką, todėl ypač naudingas gydant žaizdas, skatina plaukų augimą, pateikdamas gyvybiškai maistinių medžiagų į galvos odą.

Prekės žymės

Naudokite tarpus atskirti. Naudokite kabutes (') frazėms.