Bosvelijų ( Frankincense ) ekologiškas etrinis aliejus 5ml, 10ml, 15 ml Siunčiama tiesiai iš gamintojo "Best Natures Cosmetic", KANADA

Pirmas parašykite komentarą

Sign up for price alert

Prieinamumas: Turima

Prekės pavadinimas Kaina Kiekis
Bosvelijų ( Frankincense ) ekologiškas etrinis aliejus. 5 ml Siunčiama tiesiai iš gamintojo "Best Natures Cosmetic", KANADA
7,00 €
Bosvelijų ( Frankincense ) ekologiškas etrinis aliejus 10 ml Siunčiama tiesiai iš gamintojo "Best Natures Cosmetic", KANADA
12,00 €
Bosvelijų ( Frankincense ) ekologiškas etrinis aliejus 15 ml Siunčiama tiesiai iš gamintojo "Best Natures Cosmetic", KANADA
20,00 €
ARBA

Trumpa apžvalga

Bosvelijų eterinis aliejus gaunamas iš mažo medelio. Kaip pažeidžiama žievė, lašeliais iš medžio ima sunktis sakai, o iš jų garū distiliavimo būdu ekstrahuojamas eterinis aliejus. Bosvelijų aliejus turi antiseptinių, sulaikančių kraujavimą, raminančių, tonizuojančių, atsikosėjimą lengvinančių savybių. Bosvelijos plačiai naudojamo kvepalų, kosmetikos ir medicinos pramonėje.

Bosvelijų ( Frankincense ) ekologiškas etrinis aliejus 5ml, 10ml, 15 ml Siunčiama tiesiai iš gamintojo "Best Natures Cosmetic", KANADA

Norint matyti visą nuotrauką du kart spragtelkite ant jos

Mažinti
Didinti

Daugiau nuotraukų

Papildoma informacija

Aprašymas

Bosvelijų eterinis aliejus gaunamas iš mažo medelio. Kaip pažeidžiama žievė, lašeliais iš medžio ima sunktis sakai, o iš jų garū distiliavimo būdu ekstrahuojamas eterinis aliejus.

Aliejus gali būti nuo bespalvio iki šviesiai geltono, kvapas aiškus, gaivus, truputi panašus į kamparo.

Nuo senovės Bosvelijų sakai deginami ceremonijų ir apeigų metu, nes jie turi savybę gilinti ir lėtinti, nuraminti kvėpavimą, kas sudaro sąlygas melstis ir medituoti. Bosvelijos plačiai naudojamo kvepalų, kosmetikos ir medicinos pramonėje.

Šis aliejus naudojamas kvėpavimo takų infekcijos gydyti. Įlašinti į masažinį aliejų ir išmasažuoti krūtinę.

Bosvelijų aliejus labai tinka senstančiai odai. Jis grąžina suglebusios odos tonusą ir sulėtina raukšlių atsiradimo procesus.

Bosvelijų aliejus turi antiseptinių, sulaikančių kraujavimą, raminančių, tonizuojančių, atsikosėjimą lengvinančių savybių.

Bosvelijų eterinis aliejus yra vienas iš brangesnių, dėl augalo retumo ir dėl nuolatinių karų vykstančių tose žemėse kur šis augalas auga.

Kiekis 1 vnt
Naudojimas

Bosvelijų eterinis aliejus gaunamas iš mažo medelio. Kaip pažeidžiama žievė, lašeliais iš medžio ima sunktis sakai, o iš jų garū distiliavimo būdu ekstrahuojamas eterinis aliejus. Bosvelijų aliejus turi antiseptinių, sulaikančių kraujavimą, raminančių, tonizuojančių, atsikosėjimą lengvinančių savybių. Bosvelijos plačiai naudojamo kvepalų, kosmetikos ir medicinos pramonėje.

Ingredients Frankincense Essential Oil (Egyptian) ( Boswellia carteri )
Kilmės šalis Egiptas
Kodas 00648

Elementai

Bosvelijų eterinis aliejus gaunamas iš mažo medelio. Kaip pažeidžiama žievė, lašeliais iš medžio ima sunktis sakai, o iš jų garū distiliavimo būdu ekstrahuojamas eterinis aliejus.

Aliejus gali būti nuo bespalvio iki šviesiai geltono, kvapas aiškus, gaivus, truputi panašus į kamparo.

Nuo senovės Bosvelijų sakai deginami ceremonijų ir apeigų metu, nes jie turi savybę gilinti ir lėtinti, nuraminti kvėpavimą, kas sudaro sąlygas melstis ir medituoti. Bosvelijos plačiai naudojamo kvepalų, kosmetikos ir medicinos pramonėje.

Šis aliejus naudojamas kvėpavimo takų infekcijos gydyti. Įlašinti į masažinį aliejų ir išmasažuoti krūtinę.

Bosvelijų aliejus labai tinka senstančiai odai. Jis grąžina suglebusios odos tonusą ir sulėtina raukšlių atsiradimo procesus.

Bosvelijų aliejus turi antiseptinių, sulaikančių kraujavimą, raminančių, tonizuojančių, atsikosėjimą lengvinančių savybių.

Bosvelijų eterinis aliejus yra vienas iš brangesnių, dėl augalo retumo ir dėl nuolatinių karų vykstančių tose žemėse kur šis augalas auga.

Prekės žymės

Naudokite tarpus atskirti. Naudokite kabutes (') frazėms.