Bergamočių eterinis aliejus, be bergapanteno. Kiekis 5ml, 10 ml, 15ml Siunčiama tiesiai iš gamintojo "Best Natures Cosmetic", KANADA

Pirmas parašykite komentarą

Sign up for price alert

Prieinamumas: Turima

Prekės pavadinimas Kaina Kiekis
Bergamočių eterinis aliejus, be bergapanteno. Kiekis 15ml Siunčiama tiesiai iš gamintojo "Best Natures Cosmetic", KANADA
8,00 €
Bergamočių eterinis aliejus, be bergapanteno. Kiekis 5ml Siunčiama tiesiai iš gamintojo "Best Natures Cosmetic", KANADA
3,00 €
Bergamočių eterinis aliejus, be bergapanteno. Kiekis 10ml Siunčiama tiesiai iš gamintojo "Best Natures Cosmetic", KANADA
5,00 €
ARBA

Trumpa apžvalga

Tai šalto spaudimo būdu gautas eterinis aliejus, iš kurio pašalintas bergaptenas - medžiaga, sukelianti odos fotosensibilizaciją (padidėjęs odos jautrumas saulės spinduliams, kuris pasireiškia pigmentinėmis dėmėmis kontakto su eteriniu aliejumi vietoje); todėl šį aliejų galima saugiai naudoti ant odos net ir saulėtą dieną. Bergamočių aliejus turi antiseptinių savybių, tinka gydyti akne, riebią odą ir kitas odos infekcijas. Tinka maišyti į veido masažo aliejus. Būtent šis bergamočių aliejus be bergapteno, tinka egzemai, dermatitui gydyti. Nuimti stresą ir nerimą. Bergamotės aliejus malšina karščiavimą. Šis aliejus veiksmingas dezodorantas, tiek invidualiems poreikiams, tiek patalpoms. Dedamas į vabzdžius atbaidančius preparatus. Bergamočių aliejumi gydomi kvėpavimo takų ir virškinimo takų sutrikimai. Tinka lūpų pūslelinei gydyti.

Bergamočių eterinis aliejus, be bergapanteno. Kiekis 5ml, 10 ml, 15ml Siunčiama tiesiai iš gamintojo "Best Natures Cosmetic", KANADA

Norint matyti visą nuotrauką du kart spragtelkite ant jos

Mažinti
Didinti

Daugiau nuotraukų

Papildoma informacija

Aprašymas

Tai šalto spaudimo būdu gautas eterinis aliejus, iš kurio pašalintas bergaptenas - medžiaga, sukelianti odos fotosensibilizaciją (padidėjęs odos jautrumas saulės spinduliams, kuris pasireiškia pigmentinėmis dėmėmis kontakto su eteriniu aliejumi vietoje); todėl šį aliejų galima saugiai naudoti ant odos net ir saulėtą dieną.

Bergamočių aliejus turi antiseptinių savybių, tinka gydyti akne, riebią odą ir kitas odos infekcijas. Tinka maišyti į veido masažo aliejus.

Būtent šis bergamočių aliejus be bergapteno, tinka egzemai, dermatitui gydyti.

Bergamotės aliejus malšina karščiavimą.

Šis aliejus veiksmingas dezodorantas, tiek invidualiems poreikiams, tiek patalpoms.

Dedamas į vabzdžius atbaidančius preparatus.

Bergamočių aliejumi gydomi kvėpavimo takų ir virškinimo takų sutrikimai.

Tinka lūpų pūslelinei gydyti.

Kiekis 1 vnt.
Naudojimas

Naudojamas kosmetikos priemonių gamybai ir kaip aromaterapinė priemonė buityje.

Konsistencija: skysta

Nata: vidurinė

Kvapo stiprumas: vidutinis

Tinka mišiniuose su : Juoduoju pipiru, Kvapiuoju šalaviju, Kiparisu, Bosvelijomis, Pelargonija, Levandų, Mandarinu, Muskato riešutu, Apelsinu, Rozmarinu, Santalu, Ylang-ylang.

Ingredients Bergamot Essential Oil (Bergaptene Free) ( Citrus bergamia )
Kilmės šalis Italija
Kodas 00752

Elementai

Tai šalto spaudimo būdu gautas eterinis aliejus, iš kurio pašalintas bergaptenas - medžiaga, sukelianti odos fotosensibilizaciją (padidėjęs odos jautrumas saulės spinduliams, kuris pasireiškia pigmentinėmis dėmėmis kontakto su eteriniu aliejumi vietoje); todėl šį aliejų galima saugiai naudoti ant odos net ir saulėtą dieną.

Bergamočių aliejus turi antiseptinių savybių, tinka gydyti akne, riebią odą ir kitas odos infekcijas. Tinka maišyti į veido masažo aliejus.

Būtent šis bergamočių aliejus be bergapteno, tinka egzemai, dermatitui gydyti.

Bergamotės aliejus malšina karščiavimą.

Šis aliejus veiksmingas dezodorantas, tiek invidualiems poreikiams, tiek patalpoms.

Dedamas į vabzdžius atbaidančius preparatus.

Bergamočių aliejumi gydomi kvėpavimo takų ir virškinimo takų sutrikimai.

Tinka lūpų pūslelinei gydyti.

Prekės žymės

Naudokite tarpus atskirti. Naudokite kabutes (') frazėms.